Sekretariat på Wadköpingsdoppet i Örebro.Vi erbjuder tidtagning i toppklass vilket innebär en säker och korrekt tidtagning helt i enlighet med Svenska och Internationella regler. Anläggningen kan enkelt förflyttas till den plats där tävlingen skall arrangeras. Inom- eller utomhus spelar ingen roll.

Vi erbjuder tidtagning både i bassäng och Open Water och även löpning, cykel mm.

Nu finns vi även på Facebook

Här lägger vi upp resultatfiler mm från tävlingar där vi sköter tidtagningen.

Vi vill gärna ha in synpunkter på innehållet på tidtagning.se och naturligtvis även på de tävlingar som vi varit på. Hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vill du veta mer om Västerås Tidtaging kan du läsa mer här. Vill du veta mer om oss bakom Västerås Tidtagning kan du läsa det här: www.vasterassim.nu och www.afteknik.se.

Vi söker sponsorer

Då kostnaderna tyvärr ökar söker vi nu fler sponsorer. Vill du vara med och sponsra svensk tävlingssimning och då framför allt ungdomssimningen är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ska vi nog kunna komma överens om ett paket som ger er exponeringsutrymme på hemsidan och i samband med tävlingar.