Tyvärr slutar vi med sändningarna

Vi är tyvärr tvugna att avsluta satsningen på TV-sändningar på Internet. "Alla" tycker att "allt" ska vara gratis på Internet men tyvärr är verkligheten en annan. Våra utgifter överstiger vida de små inkomster som vi har lyckats få in på TV-sändningarna och i dagarna har leverantören av uppkopplingen aviserat en mycket kraftig höjning vilket omöjliggör en vidare satsning i dagsläget.

Om du är intresserad av att se en fortsättning av TV-sändnignarna och har möjlighet att sponsra oss i en sådan satsning så är du välkommen att höra av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Simtävlingar med bild och ljud!

TV-Sändning från TyresöNumera sänder vi vissa tävlingar med bild och ljud på internet.Vi har egen grafikmotor utvecklad för Västerås Tidtagning som automatiskt ger alla grafik i bilden med namn, tider och resultatlistor mm.

Tanken med dessa sändningar är att du som besökare ska kunna titta på tävlingen hemma och följa den med både ljud och bild. 

För att kunna erbjuda tävlingsgrafik i sändningarna har vi utvecklat en egen grafikmotor.

Första försöket att sända live var på Vårsimiaden i Strängnäs 2010.
Försöken i Strängnäs gick riktigt bra, så bra faktiskt att vår server inte stod pall utan gav upp under lunchpausen...
Det gav dock blodad tand och kommer göra att vi fortsätter med Internet-TV.

Testerna vi gjorde tidigare visade att det är tekniskt möjligt att sända direktsänd Internet-TV via mobilnätet. Däremot blir bildkvalitén kraftigt lidande. För att kunna leverera godtagbar bildkvalité krävs i praktiken en fast internetuppkoppling vilket även ger en ökad stabilitet.

Du når vår TV-sajt här: http://live.tidtagning.se
Här kan du se våra tidigare avsnitt samt eventuell direktsändning.

Vill du att vi sänder tävlingar som vi inte sköter tidtagningen på? Självklart fixar vi även det! Hör av er till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Intresserad av att synas i sändningarna med reklam?  Hör av er till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Efter 118 livesändningar och över 36.000 tittare byter vi nu (September 2013) leverantör till svenska SolidTango där vi kommer kunna erbjuda mycket mer, bland annat bättre bildkvalitet...