Chiptidtagning – Tidtagning med chip

Start och mål - TorshällamilenTidtagning med hjälp av chip, s.k. chiptidtagning eller transponder, innebär att den tävlande har ett chip placerat någonstans på kroppen. Det kan vara i form av ett band runt vristen, i nummerlappen eller på skon. Chippet läses av vid målgång med hjälp av antenner som sammanställer de olika resultatlistorna.

Med hjälp av detta kan vi ta hand om tidtagningen på löplopp, open water simning, triathlon, cykel, skidor mm. Vi har valt att använda chip med s.k. UHF-teknik vilket borgar för en exakt och säker avläsning.

Liveresultat

Från 2018 års säsong har vi numera på alla löplopp och Open Watertävlingar även liveresultat. Då kan man snabbt och enkelt se resultaten hemma eller i mobilen. Här finns resultaten: www.arrowliveresults.com

Som komplement till tidtagningen kan vi naturligtvis leverera nummerlappar till loppen. Förutom enkla standardnummerlappar med bara sifferserier kan vi även leverera nummerlappar med egen design så t.ex. sponsorer får ett tydligt exponeringsutrymme.

Intresserad?

Är du intresserad och vill ha hjälp med denna typ av tidtagning? Hör av dig till Anders!