Kan vi få hjälp med vår utrustning?

Vi har en egen anläggning men är osäkra på hur vi ska hantera den. Han som kunde det har slutat…

När det gäller simtävlingar i bassäng så finns det många simföreningar och kommuner som har egna tidtagningsanläggningar som skall hanteras av ovana simmarföräldrar.

Naturligtvis kan vi hjälpa er med er egen utrustning. Det finns ju ingen större anledning att vi ska ta med oss hela anläggningen om ni har en själva.

Vi hjälper er med det behov ni har, t.ex:

  • ARES-operatör. Vi har stor vana och erfarenhet av att köra ARES. Vi kan om så behövs ta med oss sådant ni kanske saknar, t.ex. en uppdaterad PC för hanteringen.
  • OSM6-operatör. Mikal Grindbo har varit med sedan OSM 6 introducerades och har fortfarande kunskaperna kvar.
  • Grodan-operatör. Naturligtvis har vi alla kunskaper som krävs för att hantera Grodan. Behövs det så tar vi med dator också.
  • Speaker. Vi har ett stort kontaktnät med duktiga speakers. Kniper det så klarar vi själva av att köra speakerfuktionen också, även om vi kanske inte känner oss helt bekväma framför speakermikrofonen.
  • Funktionärer. Även här har vi ett stort kontaktnät så vi har möjlighet att hjälpa er med både tävlingsledare, starter, bandomare och andra ledande funktioner. Behöver ni utbilda egna funktionärer så har Västerås Simsällskap godkända utbildare.

Förutom de rent tävlingsmässiga funktionerna kan vi även hjälpa er med underhållet av utrustningen. En utrustning i topptrim säkrar både tävlingen och att utrustningen håller i många år framöver.