Anders Florinus

Anledningen till att jag började med tidtagning var att jag som tränare för VSS ungdomar ofta var på tävlingar som hade flera minuter mellan heaten. Det var bara så att det måste gå att göra bättre arrangemang. Vi har idag målet att vara klara för start inom 10 sekunder efter sista målgång. Snittet idag ligger på ca 5 sekunder tills vi tänder gröna ”Klart-för-start-lampan”. Så visst går det att genomföra riktigt bra simtävlingar!

Av ovanstående anledningar började jag därför hjälpa till med Västerås tidtagning 2004. Jag tog över ansvaret för Västerås tidtagningsanläggning 2006 och har sedan dess skött utveckling, underhåll och uthyrning till andra föreningar och förbund.

Jag ser till att allt fungerar som det ska inför tävlingarna och sköter reservdelsbeställningar mm. Det är även jag som oftast ligger bakom våra egenutvecklade produkter.

Allt eftersom vi blivit bättre och bättre har vi utvecklat både oss själva och anläggningen så vi idag kan stoltsera med en av Sveriges bästa anläggningar och besättningar. Det är jag stolt över!

Vi tänker bli minst lika bra på tidtagning vid Open water-, löpning- och cykeltävlingar. Vi började med denna typ av tidtagning 2013 och tänker satsa ännu mer framöver.

Svenska simförbundets Distriktsfunktionär.

    Vill du hellre ringa än skicka ett meddelande så når du mig på 0730-485680. Under dagtid kan det dock vara svårt att nå mig på telefon. Vill du vara säker på att få kontakt är det enklast och bäst att du skickar ett meddelande med detta förmulär.